- «Psicologia per aprimar-nos» 27-05-20 (Visualizar) – Minuto 21:13
El programa ofereix eines psicològiques per cuidar la nostra salut i, si s’escau, perdre pes. Gaspar Hernàndez comença conversant amb el psicòleg Rafael Santandreu, per al qual l’objectiu no ha de ser aprimar-se, sinó estar en forma. Santandreu explica quina és la seva rutina diària al gimnàs, i com cuida la seva alimentació. De nutrició també en parla Maria Pilar Casanovas, partidària d’escoltar atentament el que ens demana el cos a través del «mindful eating», o alimentació conscient. La Maria Pilar va perdre més de 20 quilos canviant la seva manera de relacionar-se amb el menjar. Per acabar, el programa conversa amb la nutricionista Neus Elcacho sobre alimentació i emocions.
- «La paciència» 15-04-2020 (Visualizar) – Minuto 19:20.
El programa dona eines per cultivar més i millor la paciència. Gaspar Hernàndez comença conversant amb el filòsof Francesc Torralba, que reconeix que la paciència no és la seva virtut principal. Ferran Ramon-Cortés, expert en comunicació interpersonal, explica com cal prendre paciència en l’àmbit de les relacions i com es poden evitar les discussions durant els àpats familiars. I el programa acaba a l’Empordà, conversant amb Maria Àngels Farreny sobre la respiració com a eina principal per tenir més paciència. La Maria Àngels és fundadora de Natura 3.0, Escola Europea de Respiració.
- «Persones tòxiques» 29-03-2020 (Visualizar) – Minutos 10:30 y 18:50.
Existeixen les persones tòxiques? El programa mostra dues posicions contràries. En primer lloc, la del psicòleg Tomàs Navarro, que defensa que, en efecte, les persones tòxiques existeixen, que ens poden fer mal i que és millor allunyar-se’n. I, en segon lloc, Gaspar Hernàndez conversa amb la psicòloga Assumpció Salat, que en discrepa i diu que en cap cas hauríem de parlar de «persones tòxiques», sinó d'»actituds tòxiques». El programa també conversa amb Ignacio Morgado, catedràtic de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
- «Creences limitadores» 23-03-2020 (Visualizar) – Minuto 17:16.
El programa aprofundeix en les anomenades «creences limitadores» que tenim, sovint a un nivell inconscient, i que ens impedeixen d’avançar. Gaspar Hernàndez conversa amb el doctor Joaquim Valls, economista, que ha demostrat científicament com, canviant la cal·ligrafia, podem canviar les creences limitadores. El programa també en parla amb la psicòloga Hermínia Gomà i amb l’expert en programació neurolingüística Vicenç Olivé.
- «El minimalisme. Menys és més: descobreix el plaer de viure amb l’imprescindible» 08-03-2020 (Visualizar)
El programa s’ocupa del minimalisme com a forma de vida. Gaspar Hernàndez comença el seu recorregut conversant amb Anna Badia, dissenyadora de moda, que va deixar casa seva, molt gran, per anar a viure en una cabana al mig del bosc. Actualment, l’Anna viu amb molt pocs objectes. Gaspar Hernàndez també conversa amb la doctora en Psicologia Mila Cahue, que parla de la poca importància que dona als objectes i al consum. Un dia, a la Mila se li va cremar la casa: en va haver de fugir corrents, i pràcticament no va poder salvar cap objecte. Ara viu amb molt poques possessions materials. El programa també dona a conèixer la visió oriental dels espais i l’energia, segons l’antropòloga Isabel Calpe Rufat.
- «L’efecte actitud» 23-02-2020 (Visualizar) – Minutos 9:25 y 23:00.
El programa explora com cultivar l’actitud per viure millor el dia a dia, però també per afrontar situacions doloroses. Gaspar Hernàndez comença anant a Camprodon per conversar amb Víctor Küppers, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, doctor en Humanitats i un dels conferenciants catalans amb més seguidors. Segons Küppers, cada dia podem decidir quin volem que sigui el nostre estat d’ànim predominant: ell decideix viure amb passió i entusiasme. Però una altra cosa són les situacions doloroses: com podem afrontar-les? El programa en parla amb la psicòloga Begoña Odriozola i amb Pere Bahí, un empresari d’Olot que va perdre la seva dona en la tragèdia de l’avió de Germanwings, l’any 2015.